* Na svém vlastním křídle...

* Na svém vlastním křídle...

Anotace: ten film znáte, inspiroval mě a zároveň ve mně vyvolal hluboký pocit něčeho, co se nedá popsat,...

*
Možná,
že jsi ji znal
…věděli jste to oba
ale někdy stačí zůstat slabým
pro něčí obláček (ne)štěstí

Nechals ji jít, odlétnout - létavici…

Ale pokaždé, když spustí
tu rozzářenou kouli
na modré plátno živých kin
…ulétáváš životu

aby měl kdo bojovat
s piloty pod vlajkou
pořezané nespravedlnosti
a smutku…

Tak proč ti nevěřili, že jsi vzdušný rytíř…

Stejně budeš bojovat za všechno,
i s vědomím toho,
že láska si holt někdy
bere volno – jak v nebi tak i na zemi

Budeš bojovat za sebe
a za ni a za ně,
aby přeci jednou dávalo smysl,
žes tu holku znal a opravdu miloval…

Teď už máš čas přemýšlet…
když ti zůstal na klavíru
jen prach po tmavém modru
…chuť vzpomínky na noty jedné písničky

…a cesta k amnestii za šerým oknem

Ale stejně mi prosím neodpovídej na to,
jak lehce umírají hrdinové…
*
Autor Lizzzie, 11.02.2008
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: Rozárenka, prostějanek, akneliam, Psavec, pavlis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a třeba ani žádní hrdinové neexistují...

12.02.2008 18:51:00 | Rozárenka

třeba taky žádní hrdinové neumíraj... kdo ví :)

12.02.2008 16:38:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí