Úvaha o životě

Úvaha o životě

Anotace: ....

Kuličku citů svých
koulím si stejně
jako koulí se mé dny..

Jsem jako hrdina,
bojovník
S etapou životní..

V oblacích vzáším se
a létám
S nebeským andělem..

S úderem blesku
mi křídla hoří plamenem
a volným pádem hladím zem..

Dotyky něžných okamžiků
střídá pak hořkost
z rozvrácených citů..

Jsem jako složka
k soucitu
či nesoucitu..?

Boj svádím se svým já
co sebe samu
z trosek zvedá a hledá..

Ve dlaních to co měla..

Zrcadlo očí odkrývá
co duše nikdy nechtěla.
Chtěla bych žít zas

docela..
Autor labuť, 12.02.2008
Přečteno 395x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, Paulín, NikitaNikaT., Beepat, Petbab, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak koukám, že toto mám také podobně teď zase Já...;o)

30.07.2009 11:17:00 | Agniezka

Při čtení této básně jsem si mnohé připomněla, neb působí dosti myšlenkové a aj pocitově ...

13.02.2008 12:14:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí