Snažil se změnit

Snažil se změnit

Anotace: :D...

Snažil se změnit a dlouho drželo ho štěstí,
než to přišlo a dostal ránu pěstí,
snažil se dlouho, dlouhou dobu,
než ji vrátil a vracel znovu.
Držel se dlouho, ale bylo jich víc,
vytáhl zbraň a nebylo co říct;
smrt v očích, temno v hlavě,
zmáčknout to šlo lehce, tak strašně snadně!
Teď píšu, jaké byly těžké časy,
píšu za mřížemi - píšu vám z basy.
Autor drevenymuzik, 12.02.2008
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, dream in emptiness, adida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí