Otrava optimismu

Otrava optimismu

Anotace: ...

Rozbité zrcadlo prý znamená sedm let smůly
Teprve teď tomu začínám věřit
Střepy po celém těle
Otrava optimismu nadosmrti
Nebo přinejmenším do zítřka
A štěstěna, ta kacířka
Se mi škodolibě směje do obličeje
A beznaděj zahřívajíc mojí postel
Převlečená za manekýnu
Už pomale chystá gilotýnu
Bohudík se mi nechce spát
Oblekám si svetr
Zamykám na dva západy
Pak jako tolikrát
Vydám se rozbíjet nová zrcadla
Autor /cnz/, 14.02.2008
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi poslední věta...mně láká házet zrcadly o podlahu... - Tends la glace i eclate et va!

09.04.2008 19:30:00 | ztracená

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí