Zapusť kořeny

Zapusť kořeny

Anotace: ..zde si prosím domyslete ducahplnou upoutávku..

Unavený, seschlý jako strom starý
bez života a chuti dýchat
klesni až na zem
na koberec, dlažbu, chodník
a zapusť kořeny

nech je růst, vyživuj je strachy
ze života a chutí milovat
neuhynou mrazem
prorostou skálou, hlínou, vším
jen zapusť kořeny

neboj se, spoutaný a tíženy
lidmi, lidí se bát
uvidíš rázem
už putují jádrem vařícím
jen zapusť kořeny

šťastný, jako dítě odpočatý
pln život a chutí se smát
kořenů zbaven
jsou přijaty jiným
.
protinožcem
.
a on
.
je jimi požírán
.
neraď mu
zapusť kořeny
Autor o ...(borůvka), 14.02.2008
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: trrtrr, Romana Šamanka Ladyloba, Favi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí