AŤ PŘÍJDE LÁSKY ČAS

AŤ PŘÍJDE LÁSKY ČAS

Anotace: !!!

Ať příjde lásky čas.

Sluníčko sluníčko kolikatečné
sedni si na lidi ne a ne tečné
Ať dobře vidí na křídla tvoje
ať pořád nepadaj do svého hnoje.

Roztáhni krovky zas
ať příjde lásky čas.

Aby i konipas dosáhl svoje
vyhrabal lidičky z vlastního loje
Tuky se hromadí obalí mysl
a potom myšlenky nemají smysl
Blanitá křidélka pod tvými krovy
můžou a nemusí rozesmát vdovy
Zemřelí synové hlasitě křičí
a celý život se ocitá ve velké ...
Autor WAYWARD, 14.02.2008
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danah, Bíša, emi-lee, el viento, Bean, takova, labuť, FETKA
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A málokdo spěchá světu na pomoc, léčit mu vleklou nemoc.

15.02.2008 19:32:00 | Bíša

prosíííím
prosíííím

já vím gde se ocítá..ten svět..
v míči..co lítá na oběžné dráze..
(tam..a zpět .o)

15.02.2008 07:33:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí