Andělé kol kolem i v nás...

Andělé kol kolem i v nás...

Anotace: Automatický text..

Andělé kol kolem i v nás

Andělé nenaříkají ani nepláčí,
své slzy jen do peří tiše namáčí,
k zemi pak padá déšť
- duhových barev kapky andělské
- křišťálky kouzelné,
padají a padají,
vpíjí se do země,
té naší matičky...

Co trápí anděly?
Oni nechtějí,
abychom toto,
my lidé,
věděli.

Postavy kouzelné,
s křídly,
jež barvy jsou nebeské.

Blíží se neslyšně,
vždy k tobě při křivdě,
roztáhnou křídla svá,
ta prachová,
ruku ti podají,
radost a úlevu,
bezzyštně rozdají.

Svět se ti zatočí,
úsměv na rtech vyskočí,
oči, výraz jiskrný,
- vidí tisíce hvězd na nebi.

Srdce jakoby ti k ostatním ve vteřině otevřeli.

(A to vše jen Díky andělům...)
Autor LOMI, 14.02.2008
Přečteno 205x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí