Polibky

Polibky

Anotace: No na delší dobu se odmlčím. Pokud mi bude dopřáno tak se sem ještě snad podívám. Tak na mne snad nezapomenete. Tahle básnička je pro vás všechny a zvláště pro jednu osůbku co mi bude moc chybět Mějte se.

Být s fantazií na štíru,
je-li třeba spánku;
mít šaty šité na míru,
a s lehkostí vánku;
složit hlavu do peřin

Polibky všech Kateřin,
Marií a Markét;
započítat do vteřin,
kdy skvělo se ti na rtech;
jen stříbro zrady proklaté

Jako tlustí opaté,
topíš rozum ve víně

Světlo světa, nevinně,
si splétá svoje nitky

Usedáš do sanitky

Utopená vůle,
či roztrhané ruce?
Na hanebném kůle,
zlomily ti srdce
Autor Totenkopf, 29.06.2005
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí