Oči stínů vyhaslé

Oči stínů vyhaslé

Anotace: ...

Zrůdní duchové se plazí jako hadi
ještě zrůdnějšími ulicemi padlých
pod betonovými bloky pro žití

‘mládí -
pro líh
blití!‘

Obrovské smrdící smetiště ctižádostí
s dýchajícím hnusným odpadem
jenž kazí vše na čem ulpí jeho zrak

‘z moudrosti
spádem
zůstal vrak‘

V zbídačených očích popraskané žilky
čpící pachy táhnou se podél zdí
a řev řinoucí se zabodává sluch tichý

‘pilky
hyzdí
(již zlomené) míchy‘

Dříve otrokáři svého já dnes jeho otroci
sami zavrhnuti sami poníženi ve světě
v pokryteckých hnusech ranních večírků

‘do noci
zve tě
na chvilku

prašivý život
oči stínů vyhaslé‘
Autor Žiťa, 15.02.2008
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc optimizmu v tom není,co by tam taky dělal.

15.02.2008 00:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí