Strašně moc uplakaný ruce

Strašně moc uplakaný ruce

Anotace: kdyby se dalo plakat v dotecích

Takhle nějak vidím ty Tvý uplakaný ruce
zpocený jak okna po ranní mlze
proroky se zastřeným hlasem s kapucí
a patentem na život
s cigaretou pokašlávat po nahém těle
trochu vydlážděné krásy
noci

/Uplakané aprobací
a touhou po dívce
která by tohle
pochopila/

A já vím Hladíš mě
do tmy
strašně moc
hluboko

aby to stáří tak nepálilo
do očí
Autor Jasmin de Paris, 15.02.2008
Přečteno 271x
Tipy 11
Poslední tipující: Bean, Nola77, hanele m., Danah, její alter ego, Renatka, Bíša, just me
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uhlazená poezie
plačící doteky
a touha

19.02.2008 16:07:00 | Bean

Patříš mezi pár lidí tady co se vyplatí vždy číst slečno...

18.02.2008 14:03:00 | Nola77

Krásné a citlivé verše...

15.02.2008 20:22:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí