to je kalijuga

to je kalijuga

Anotace: zápisky cetujícího bez jízdenky č. 19 (Delhi/IN) Kalijuga - poslední doba, doba démonů.

Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky

vzpomínky na otce, rodiče a plané naděje
sám ujíždím a jsem unášen
v kolejišti hoven,prachu a kamení
zapomenutí a nic víc
cosi mi ze snu zbylo - taková iluze schovaná v bolesti
sen za snem, výlet za výletem, víkend za víkendem
v krutosti narozen, bolestí vychován
diamant broušený hněvem a ztrátou
klenot zatavený do zrad, nenávisti, sebeklamu
a ujíždím pryč, unášen lží
to je kalijuga

strach a vzpomínky
sny podbarvené prázdnou touhou hnusoty a špíny
čest zamíchaná v bezmoci času
střízlivění utopené bezednou kocovinou
přátelé jsou mi jen přeludy přízraků
mlhou, bezcílností, beztvarost
usínání v největším proudu života
neschopnost vnímání svých přání
ani nevím jestli láska není náhodou synonymem pro samotu
to je kalijuga
Autor dead-head, 17.02.2008
Přečteno 372x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Romana Šamanka Ladyloba, Lukáš Rymeš, rohypnol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...upřímné...*:)

24.08.2009 15:39:00 | PIPSQUEAK

Velmi dobré, skvělé vyjádření pocitů.

22.02.2008 20:47:00 | LOMI

Musí se dít něco úžasnýho - takováhle práce démonů, to není samosebou...;)

19.02.2008 08:49:00 | deuxEm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí