V kleci..

V kleci..

Anotace: ..objevila jsem hračku z dětství..ale o ní to vlastně ani není

Kulička z kovu
ostny se brání..
V mřížovém rovu
tajemství chrání..

Do prstů chladí
a srdce hřeje..
Svou záhadou svádí,
když na dlaních zeje..

Za násilí, pláč
cinkáním křičí..
„Jsi špatným hráč“
a vzpurně se příčí..

Jen něha a cit
v Tvém doteku
- může být
cestou k útěku..

..

Ve vlastní kleci
ježkem se zdám
Vysvoboď mě..přeci
..křídla Ti dám..
Autor S..a, 17.02.2008
Přečteno 286x
Tipy 17
Poslední tipující: lalej, blue, Erion Fate, Robert Thomas, pavlis, Bean, duše v plamenech, labuť, Beepat, danav, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...přesně tak jak říká Erion

18.02.2008 16:05:00 | blue

perfektní, krásná metafora

17.02.2008 22:30:00 | Erion Fate

ježku ježku
byl bys hezčí
dyby si měl plešku..
takle pícháš, škrábeš..
jablíčka nám kradeš!
takže ježku..k věci..
zůstaň nadál v kleci!

17.02.2008 17:29:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí