Restaurace U Kata

Restaurace U Kata

Anotace: Moje,naše..Vaše :-)

Vlezu do tý budovy a už vím co mám čekat,
vzít si hádřík do ruky a rychle se smekat.
Uklidit ten hnůj co lidi po sobě nechali,
říkám si,že jsou jak malý decka,když tak bryndali..
Pak napsat tabuli co nabízíme dnes k pápání,
to je skoro horolezectví jaký je to sápání.
Seskočím z té výšky dolů a běžím zpapkat polívku,
u toho odpočinu si aspon malilinkou chvilinku..
Potom přijdou ti co jsou tak hladoví,
ptám se "co si dáte" a každý dychtivě rád odpoví.
Takhle to jde celý den pak večer přijdou chlapi jen..manželky nechají doma přijdou k nám,
oni vědí,že lahodný pívo jim já ráda dám.
Máte rádi lidičky takovýhle pinglíčky??
Co vám pivko dají a ještě se na vás usmívají?
Tak se přijdte podívat k nám,
já vám jedno vychlazený dám...

*a třeba i víc...:-) ale to musíte až do Kutný Hory..:-)
Autor Natalie Kolářová, 29.06.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí