Brána do světa

Brána do světa

Anotace: Anotace no...v každý básni vidí každý něco jinýho,svýho.

Chodím po světě
a velké srdce mám,
jsem kulička v ruletě,
svou lásku všem dám.

Mé srdce je zlomené
přesto usmívám se dále,
noci jsou probdělé,
myslím na to stále.

Pozoruju velkou bránu
jak pomalu se otvírá,
vidím u ní černou vránu
co píseň svou mi zazpívá.

Za branou je svět,
kde kluzký je led,
mám se ho bát,
či se mu smát?
Autor Doubleeny, 17.02.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí