Noc

Noc

Anotace: ...přichází nám mnohdy i do duše...

Den střídá, tichá,
má krok dámy,
nenese jen odpočívání,
z náruče do dlaní ti vkládá
hledání, také nalézání.

Toužíš po jasu
v jejím šatu,
tu touhu zvedá ke hvězdám
a v jejím nitru, v lůně času
je počat zítřek...
...tvoříš ho sám.
Autor Cecilka, 30.06.2005
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Plameň blčí
v noci tmavej
teraz mi nevadí
...závej...

11.01.2008 16:54:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí