Nezávazná láska

Nezávazná láska

Anotace: Automatický text..

Nezávazná láska

Bylo to jako sen,
když jsme šli tím večerem,
ruku v ruce
a přesto každý sám,
sněžila láska,
však v pozadí sázka,
líbals mě a říkal,
že rád máš jen mě,
však bavím tě pouze,
když tápeš ve tmě.

Bez citové vazby
mladá láska hoří,
do rány,
jakobys mě posypal solí.

Okamžiky smíchu,
hádání a her,
pocit štěstí byl rychle vyměněn.

Zůstala nenávist,
žalost a strach,
no, řekni - Proč jsem jen prach.
Autor LOMI, 19.02.2008
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost dobré!

10.03.2008 22:29:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí