Toulání v myšlenkách..

Toulání v myšlenkách..

Anotace: .:-)

Dnes jsem se toulala
jenom tak městem..
V hlavě sto myšlenek
a jen tak se psem..

Skrápěna slzami
s přívalem citů..
Snila jsem o jaru
a kráse slunečního svitu..

Šizena láskou
jak dítě o hračku..
Chtěla bych na srdce
koupit závlačku..

Jen vrba staletá
tam u rybníka..
Vyslechla žalmy mé
s minutou ticha..

Chýlí se k večeru..
Prokřehlá na kost..
Vracím se do čtyř stěn..
Obecně vzato..

Na těle zahřeje
jak jinak - z máty thé..
A světlo svíčky
nakreslí na zeď stíny..

A mě zas napadnou
bláznivé rýmy..
Autor labuť, 20.02.2008
Přečteno 379x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, pavlis, jedam, Lorraine, Psavec, J3zus, vodnař, just me, Jiparo, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mám ráda takováhle toulání,
co na tom, že ruce zebou,
v hlavě si udělám pořádek,
i když někdy i ty myšlenky zebou...

20.02.2008 13:46:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí