Včely

Včely

Anotace: Bez.

Bzukot včel dopadá na tvou hlavu,
a královny hvězd čekají na své trubce.

Úl zanaříkal si na únavu,
srdce nabodli ti na bodce.

Blankytná žihadla bolestí,
klestí si cestu zadečky včel,
a žihadlo píchlo tě na úvěr,
na cestě, po níž jsi šel.

Trubci královny oplodnili,
aniž by s láskou zápasili,
aniž slzu uronili.

Odlétli ze svých hvězd,
za paprsků smrti potlesku,
odlétli do vašich měst,
bez života záblesku.

Bzukot úlu dopadá na tvou hlavu,
žádá si daň za únavu,
a královny hvězd čekají na tebe!
Autor IvoMaria, 20.02.2008
Přečteno 303x
Tipy 10
Poslední tipující: Onqa, Romana Šamanka Ladyloba, Sarazin Faestred, Lota, Isobel, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Filozofický podtext...;-)

21.02.2008 01:02:00 | Sarazin Faestred

....líbí se mi...dokonce moc :-)

21.02.2008 00:45:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí