Dát sbohem a vrátit čas

Dát sbohem a vrátit čas

Anotace: ****

Dát sbohem a vrátit čas...
ta věta-tajná touha v nás.
snad nespálí vzpomínky...
snad nerozhází kamínky
které jsme spolu sbíraly
do pevného kruhu skládaly...

ale ten kruh už tu není...

Jen sbohem dát...
čas vrátit zpět.
a nedbat těch bolestných vět
změnit to co bude zas
uchovat co bylo v nás...

zbav mě viny-utrpení...

Říct sbohem jen
zpět vrátit čas
ukončit den
kdy zlost byla v nás...

Dát sbohem a vrátit čas
zachránit city co vstanou zas...
To co bylo bude znova...
Pro kamarádku jsou ta slova.
Autor Duhová, 20.02.2008
Přečteno 477x
Tipy 4
Poslední tipující: martinaV, Němá, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

nádhera:) Jen někdy už to vrátit prostě nejde:(

21.02.2008 05:04:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí