Kafemlejnek

Kafemlejnek

Anotace: Víte, co je to kafemlejnek? Odpověď naleznete zde.

Tohle není ledajaký malý strojek,
který si postavíte na stolek.
Lokálka se jmenuje kafemlejnek,
kdo by tohle asi řek?

Jezdily v cukrovarech před sto lety
pára co vezla kupu řepy.
Spatříte je, když jezdíte na výlety,
na internetu, kde poznáváte nové světy.

Tohle není obyčejný malý strojek,
ale lokálka zvaná kafemlejnek.
Autor jehlaspichlas, 20.02.2008
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: maena, whiolet, carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, jedam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já kafe nepiju...

19.03.2008 12:53:00 | whiolet

Moc hezke, proste umis.

07.03.2008 23:08:00 | carodejka

kafemlejnek se mele
všecky kolem semele

22.02.2008 06:46:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí