Drahý bratře

Drahý bratře

Anotace: "K"

Drahý bratře ..

Proč rozprávíš tak o mne zle?
Víš, jak mi je mizerně?
Když říkají mi ústa cizí
že pouto sourozence mizí..

v srdci tvojim, v duši tvé ..

Bratře můj …

Proč chováš se tak ke mne?
A oči svíráš pevně,
když se k tobě obracím,
však já víru neztrácím ..

že jednou, budeme si blíž ..

Synu moji drahé matky...

Proč nechováš ke mě city?
Co v knihu lásky byly vryty?
Proč nenávist si pěstíš dále,
a o mou smůlu neustále..

se zaťatými pěstmi bojuješ ..

Milovaný bratře ..

Mrzí mě ty naše vztahy,
neustálé všední krachy.
Věty spolu nespojíme,
snad že se rádi neumíme ..

míti navzájem ..

Bratře ..

Já přála bych si sílou sestry,
aby opět, naše cesty,
spojili se v jednu stejnou,
pro sourozence obyčejnou..

cestu lásky jen nás dvou ..

Odpusť mi mou nenávist, a já odpustím tvou..
Vím, že můžeme žít opět jako rodina ..
Autor Analisieren, 20.02.2008
Přečteno 341x
Tipy 12
Poslední tipující: Sana.sorrow, cevert, come-past, drsnosrstej kokršpaněl, pavlis, WhiteSkull, excited, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je silná, má tah a cit. Krásná. Jeden z vás ten krok udělat musí, ať to bolí jakkoli, cosi mi říká, vydrž, nevzdávej 1*

28.02.2008 18:18:00 | cevert

obdivuji tvoji sílu hledat stále nové cesty...

Hodně štěstí..

21.02.2008 09:33:00 | excited

Nemám slov... :'(

20.02.2008 21:46:00 | Wu_Bramburka_666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí