Tieň...

Tieň...

Anotace: troška psycho sa mi to zdá..neviem,či to pochopíte...

Na ulici stál z môjho tieňa smútok,
už nezvládal ten posledný útok,
neostalo mu nič,už ani viera.

Pozerá okolo a vidí sen,
ten z môjho tieňa šťastia plný prameň,
láska sa v ňom široko rozprestiera.

Smútok,ten môjho tieňa je tieň,
už neverí v sny,neostal mu pekný sen,
odmieta ich a realitu nezvláda.

Sen,ten pekný,nekonečný a trvalý,
smútok z diaľky zahalí,
môj tieň tieňom sna nadalej ostáva.
Autor maliska, 21.02.2008
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Drobek~3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi pěkné

21.02.2008 11:47:00 | Drobek~3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí