Zavírám oči

Zavírám oči

Anotace: Automatický text

Zavírám oči

Chtěla bych dýchat pod vodou,
ale chybí mi šnorchl potápěče.
Nyní už vím,
že dvě různá tělesa nepatří k sobě,
avšak nemohu si pomoci,
bez tebe jsem duše,
která neprosí,
avšak s tebou také sama jsem
- jakoby to vše byl jen zlý sen.

Spánek krásný končí k ránu,
náhle vstanu
a dostávám ránu.
Pohádka bez konce
- princové nečekají,..

Jsem sama,
srdce hřeje
- asi bije,
je s Ním
a nebo opět sním?

Zdálo se mi,
v noci,
že cítím tvůj dech,
teplý, jak letní vánek
- na tváři přistálo mi tisíce zamilovaných známek.

Pocit blahý končí s nocí,
"Tohle ti přec stačit musí."

Oblékám se,
opět sama,
jen vzpomínka mihla se tiše myšlenkama.
Autor LOMI, 21.02.2008
Přečteno 251x
Tipy 11
Poslední tipující: Šantir, Romana Šamanka Ladyloba, blue, just me, Dračičák, Psavec, labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená.

21.02.2008 12:34:00 | Psavec

Hezký :-)

21.02.2008 12:33:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí