Nástroje...

Nástroje...

Anotace: Naladím sa v jednom tóne a spočiniem v Tvojom lone...

Fúkaciu harmuniku
svojou farbou priladím k triku
A teraz sa tvárim smelo,
že hrám na violončelo

TY,stará harfa,
berieš mi lásku z mojej piesne
,,berieš mi pocit
a to je desné

,,Som ten istý,,
Spomeň si na piesne staré
Viem,pohľad už nieje taký čistý
Ja,však viem hrať,len na gitare...
Autor džemo, 21.02.2008
Přečteno 275x
Tipy 12
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, maena, Romana Šamanka Ladyloba, Cecilka, Jiparo, Psavec, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je nádherná...
musím se přidat...

Já, stará harfa
s tvou písní rezonuji..
Lásku nechci brát,
jenom ji posiluji!!
Pošleme spolu
tam někam do éteru
souhru všech tónů..
tam někam..do všech směrů!!

:o))

21.02.2008 18:33:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí