V duši vlkem

V duši vlkem

Anotace: Taková myslím si že povedená... dokonce bych řekla, že se to i rýmuje... =)

V duši vlkem

Ukrývá se v stínech lesů.
pán všech temnot, pán všech běsů.
Na obloze luna bledá,
sen mu ruší, spát mu nedá.
Táhle vyje do oblak,
ve svém srdci dravý pták.
V duši vlkem, šelma dravá,
jindy štěně, kočka hravá.
Prokletý a přece šťastný
žije si svůj život slastný.
Lidé se ho příliš bojí,
proti němu všichni zbrojí.
Ke zvířatům nepatří,
jen s vlky se pobratří.
Hrotem žalu proboden,
avšak navždy svoboden.
Táhle vyji do oblak,
přeji sbohem! Vlkodlak.
Autor maikycz, 23.02.2008
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: E., Danah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ke štěstí mi pouze stačí
políbení vlkodlačí...
moc hezká a krásně vymyšlená.

21.06.2009 18:23:00 | Rejha

hezká, povedená, téma se mi taky líbí :-)

24.02.2008 07:20:00 | Danah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí