Bůh to vidí

Bůh to vidí

Anotace: O mě..

Havraní vlasy, havraní duše,
krásný časy, zlomených srdcí plná nůše.
Černý svědomí, špatná povaha,
napravit mě, marná snaha.
!!Zachovejte lásky vraha!!
Žádná budoucnost, trpká přítomnost,
rozdvojená osobnost.
V srdci teplý chlad, po štěstí věčný hlad,
vysoký kopec, potok ze slz, na něm černý hrad,
všude hejna havranů, toť můj domov.
V temný noci, když vyjou vlci je plno mně podobných bytostí,
oni vědí co chci, život s nimi je radostí.
Když budu chtít, budu děvka,
když budu chtít budu světice
Oni se mnou.
!!Tohle je můj svět!!
Autor Trophy, 24.02.2008
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, WAYWARD, Emily Winnacott, Šerák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji moc, jsem potěšena, když se mé básně líbí ;)

27.02.2008 15:56:00 | Trophy

Dobré +

27.02.2008 00:34:00 | WAYWARD

zvláštně popsané.. :)

26.02.2008 15:00:00 | Emily Winnacott

...plno černé..plno přání...ani chlad ani teplo...

26.02.2008 04:49:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí