Dnešní přeháňka

Dnešní přeháňka

Anotace: Jo byla sranda...

Tak svíravé ticho
dusné bezvětří,
napětí a očekávání,
jen z dáli zvučí
virbl obřích tympánů.

Znenadání,
větrná smršť,
přilétla,
dravá saň domem prolétla,
dunivá rána,
sklo řinčí a tříští se,
v droboučkých kouscích,
se rozlétá po podlaze…

Zbylé ježaté ostří,
výhružně trčí,
cení zuby dveřního rámu,
vyděšený pes,
na ocase malou ránu,
v mé vlastní posteli,
cpe hlavu pod deku,
a letní bouřka,
venku páchá neplechu…
Autor Krtica, 01.07.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí