Próza všedního dne

Próza všedního dne

Anotace: průser

Už je pozdě Po flámu už ani ty dlažební kostky
nejsou střízlivý
hladové jak ruce v dekoltu Jen jedna lampa
tak akorát pro ni
Trochu strach
/Třeba to dítě vážně není moje/
Zachvíli ti pojede vlak a už tě nadosmrti nebudu
vidět
zmizíš jako hvězda Tečka oblečená do vytahaný
košile Do nahoty která zachutná po flanelu
/nikdy neviděl kostkovaně nahou
dívku s propůjčeným tělem
jak se ještě třese
z lásky/
všechno se točí Celý svět
kolem prstu
Nemůžu psát Bolí mě strašně hlava
a v kiosku
Bulat Okudžava
říká Tohleto není život

Je pozdě
chtít aby všechno bylo
z lásky
Autor Jasmin de Paris, 25.02.2008
Přečteno 218x
Tipy 13
Poslední tipující: hanele m., Mango-Holka, Lacosta1, Danah, Renatka, Bíša, Veru, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je pozdě
chtít aby všechno bylo
z lásky

/ to je to, o čem jsem nevěděla, jak to říct- sama sobě sama světu Svět mlčí řve a bůhví co a nikdo neví, a tak komu vlastně všechna ta slova... dopadnout na všechny čtyři
Všemu se nějak
říká
taky snad "Hotel mezi světy" ...

26.02.2008 23:12:00 | Mango-Holka

Nene, na to není pozdě...(i když...taky mě to tak napadá...)

25.02.2008 16:17:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí