Víla z Perlovky

Víla z Perlovky

Anotace: krása je slepá

Všechno to zapadlo Někde tam za tou věží Aspoň ta má svý místo
na vrchu kde jsou jen andělé
a ty
Všechno je to pryč Láhev alkoholu
/Ta Tvoje poctivost/
víla která se ohraje naslepo
jako šansony baru co utopí
v cigaretách
své smutky

Kolikrát ještě odmítneš

než tě všichni ostatní dokonale

zkurví

A na to se prostě musíme napít Dívám se jak
ti ničej život Tolik../promilovaných nocí/..jak se k tobě neustále vracej../špína ulic smích i pláč nahých těl/

jako bys celej svět chtěla uživit

jen

ze svý krásy
Autor Jasmin de Paris, 25.02.2008
Přečteno 238x
Tipy 12
Poslední tipující: Mango-Holka, Lacosta1, Danah, Romana Šamanka Ladyloba, Renatka, Bíša, její alter ego, WhiteSkull, Smeták
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

horem pádem Oslovujeme Voláme
mezi básněmi, které tady čtu
dnes
svítíš. /vidíme odrazy hvězd, které už dávno
neexistují Tak co víc...

26.02.2008 23:04:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí