Monofórum

Monofórum

Anotace: ...

Zjizvené tváře na mne zírají
jako na padlého anděla
s láhví v ruce, co ho v ráji
jeho společnost nechtěla.

Všichni ti žoldnéři chtěli by
stále za něčím se hnát –
proto je mi tento svět nelibý
a tak jsem z nebe pad.

Zavrhnul jsem jejich mysl,
morálku a zrůdné pravdy,
o kterých tvrdí, že mají smysl,
a směji se a točím se zády

k těmto zkamenělým tvorům,
co ve své zoologické zahradě,
v klecích, vedou své monofórum…
Nevím, snad pláč je nasnadě.

Tak se jim vysmívám,
pohrdám,
nad sebou pláči,
vězní mne ve svém vězení.
(Nahoře, ze skály zamávám,
sbohem dám,
a poté dolů skáči –
budu mrtev, nic se nezmění.)
Autor Žiťa, 25.02.2008
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji...

26.02.2008 19:21:00 | Žiťa

Po delší době čtu na literu něco, co mě fakt baví a co má úroveň, máš můj tip...

26.02.2008 17:55:00 | 0.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí