Touha....

Touha....

Anotace: ...

Papírek s řádky,
z písmenek krátkých,
mám se dát tam
a nebo zpátky..?

S přívalem nekonečných citů..
S bláznovstvím a touhou
po slunečním svitu
chtěla bych..

Chtěla bych létat..
Jak hejno racků
nad rozbouřenou hladinou..

Chtěla bych proudit..
Jak letní vánek
plující krajinou..

Chtěla bych zářit..
Jak žhavé slunce
nad rozpálenou lučinou..

Chtěla bych chladit..
Jak křišťálová voda
rozlévající se bystřinou..

Chtěla bych tančit..
jak lesní víly
s měsícem v lučním kvítí..

Chtěla bych sálat..
Jak oheň v krbu
co teplo zanechává..
.
.
.
.
Chtěla bych..
Ne duši pošlapanou mít..
Ale obyčejně žít..
Autor labuť, 26.02.2008
Přečteno 354x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toužím.jít.dál, 0-0, grázlík, FATA MORGÁNA, Psavec, Bíša, Severka, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jen "chtěj" a život ráda měj :)

27.02.2008 23:00:00 | toužím.jít.dál

.
Chtěla bych..
Ne duši pošlapanou mít..
Ale obyčejně žít..

taky bych chtěla...chtít můžu-nic z toho
jinak hezky napsáno ;)

27.02.2008 13:49:00 | 0-0

Člověk by toho moc chtěl.

26.02.2008 15:49:00 | Psavec

i málo stačí ke štěstí;)
pěkná básnička...*

26.02.2008 10:49:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí