Nepohnuté chmýří

Nepohnuté chmýří

Anotace: ...

Vše děje se jak má
ať doba je dobrá či zlá
ať třeba konec světa přijde
ať slunce z noci vyjde
já stanu nehnutě
bez hnutí chmýří perutě
ať smete třeba svět uragán
v klidu se na to podívám
a řeknu vše děje se jak má
nechť konej se jen vůle tvá
Autor Dao de, 26.02.2008
Přečteno 236x
Tipy 12
Poslední tipující: 6thSun, Weylin, Romana Šamanka Ladyloba, Pavelpaja, FATA MORGÁNA, Psavec, Bíša, labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí