Osamělé toulání...

Osamělé toulání...

Anotace: ...

V tísnivých uličkách věžových domů,
co trčí nahoru a nikdy ne dolů..
Touláš se chladným ránem
a s večerem hledáš,
kde vede cesta rájem..

Dlažební kostky odráží melodii..
Klapotem střevíčků
vyluzuješ si tóny..
A utíkáš..
Jsi tady sama a nevnímáš..

V očích máš hluboké tůně..
Skleněné obracíš je k luně..
Na mostě Karlově
stojíš tak nehybně..
Stejně jak sochy podivně..

Za svitu pouličních lamp
hledáš to místo odkud kam..
Která ta cesta
povede z města
a nebude to jedna ze sta..

Kde najdeš úsměv za víčky
a protančené střevíčky..
Kde budou všechny emoce
na rtech Tvůj úsměv nesouce..
Pocházet jenom ze slunce..
Autor labuť, 27.02.2008
Přečteno 449x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, malá a šikovná, Taog, vodnař, toužím.jít.dál, FATA MORGÁNA, IvoMaria, come-past, dva, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezkýýý...*:)

12.12.2009 14:29:00 | PIPSQUEAK

moc pěkná báseň. Má hlavu, má patu, má i duši...

28.02.2008 19:43:00 | malá a šikovná

krásné :)

27.02.2008 23:32:00 | toužím.jít.dál

Díky, ale budu se červenat.. :-))

27.02.2008 13:54:00 | labuť

opravdu nádherná...tomuhle říkám, že někdo skutečně umí psát básně :)

27.02.2008 13:52:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí