Závěrečná

Závěrečná

Anotace: nemám ráda plesy a nemám ráda konce

dohrálo poslední blues
tanečníci zouvají boty a chystají krabice
potažené lakovanou kůží
kapela popíjí ze sklenic s vakuovanou vodou a
stírá si z čela kapky večera
drobní zlodějíčci rozkrádají parkety
šatnářky schovávají do kapes kabáty
zbyvší po ztracených hostech
žádám tě o konečný tanec
na ztuhlém cementu zpod zmizelých prken
za dekadentního doprovodu praskajících bublinek minerálky

žádám tě o hranici
na spáleništi
Autor fairywood, 27.02.2008
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Lady Carmila, Emily Winnacott, kjetilka, wwrrmm, just me
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je hodně dobrý zboží :)

09.01.2009 23:48:00 | LaBiL

od tebe mě to zaujalo

19.07.2008 13:03:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí