Pohled z Amsterdamu

Pohled z Amsterdamu

Anotace: který se ještě dlouho bude šeptat v opisech

Bílá v modré Marně se snažím přiblížit
cokoliv Tvým očím
/je strašně krásný když občas něco napíšeš
jazykem
na moje horká záda/
někdy je třeba více strážnejch andělů
na tuhletu moji pošetilost
na Tebe
nakonec dopíšeš jako všechny propisky
který se dají koupit v trafice
a kde budu já

V Amsterdamu Stanu se zlodějem tulipánů
ztracenejch mostů
zatímco ty budeš umírat
v zemi která ztratila svou tvář
přijedu a nebudu vůbec vědět

že jsi odešel

přijedu a nejspíš si budu myslet
že ještě spíš
tak jsi krásnej Hrozně moc

přijedu a vůbec nebudu plakat
ne vím že by sis to nepřál
aby tě někdo rušil

přijedu i s tím tulipánem
miláčku ještě spíš
viď
v týhle zemi se jen spí
a maká na druhý
udělám kafe
spinkej

přijedu...

...a dlouho po mně
pohled z Amsterdamu Na přístav Na Brela
který jistě plakal líp
než to umím já

spinkej navždycky
Autor Jasmin de Paris, 27.02.2008
Přečteno 271x
Tipy 14
Poslední tipující: Heda, její alter ego, FATA MORGÁNA, Danah, Lacosta1, Psavec, Bíša, Mango-Holka, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mají pravdu oba ...

27.02.2008 20:09:00 | FATA MORGÁNA

ouu,..Vláďa má pravdu:)

27.02.2008 18:29:00 | Sayonara

Pěknééé

27.02.2008 16:59:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí