Oči v zrcadle..

Oči v zrcadle..

Anotace: ...

Hluboká černá tma..
Jen od svíčky světlo
dech mihotá..
Tma v jejím okolí
tiše prosvítá..
Tvá tvář tak zvláštní..
V nádechu tajemna..

Oči máš hluboké jak tůň..
A jejich pohled..?
Prostupuje kamsi..
Nechci se ptát kam odlétá..
Je jako stěhovaví ptáci..?

Míří snad za světlem..
Hledajíc sluneční svit..?
A nebo teplem paprsků
chtějí se zahalit..?
.
.
Já už se neptám..
Vím..
V Tvých očích..
Duše se zrcadlí..

Toužíš jít za láskou..
Toužíš jí pohladit..
Náručí svou něžně ji zabalit..
A v oblak něhy zahalit..

A já..?
Poznal jsi..?

Zrcadlo odráží
pohled mých očí..
Ve kterých hledej..
Mou poztrácenou duši..
Autor labuť, 28.02.2008
Přečteno 305x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, Romana Šamanka Ladyloba, 0-0, j.c., Bíša, Psavec, toužím.jít.dál, Mácha, Taog, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásnááá...*:)

12.12.2009 14:30:00 | PIPSQUEAK

nádherně napsaná, jako vždycky...

28.02.2008 14:26:00 | 0-0

Moc hezká. Povedla se, děvče.

28.02.2008 10:30:00 | Psavec

Krásná báseň, zaujala

28.02.2008 09:03:00 | Taog

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí