Přestaň křičet

Přestaň křičet

Anotace: ...

Přestaň křičet:"pro Boha!"
ale radši tak čiň
zbytečný jsou slova
důležitý je čin
je opravdu jedno kolik knih jsi přečet
všechnu Moudrost máš v Srdci
mysl musíš umlčet
do té doby budeš kňučet, mečet a brečet...
stěžuj si sám sobě
přestaň "pro Boha!" křičet
Autor Andakar, 28.02.2008
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: had
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí