že na konci tunelu je tma

že na konci tunelu je tma

Anotace: Miluji vás:-)

Věci co neobejmou
jen na tě blbě civí
slova co neutěší
jak zvratky na zápraží

nejhorší skvrny na duši
prát na čtyřicet
svléknout se z těla
odložit ho jako župan-a pak
sednout do vany plné horké vody
se zapnutým fénem
mají lidi dost odvahy přestat
vzít svůj život do svých rukou
budou si snad raději povídat o životě
o svých dětech o jejich životě
o počasí
o dani z přidané hodnoty
o chudobě nebo o skutečném štěstí
když už jsi příjmi ten dar
dívej se na televizi
napiš ostatním že je ti kůže malá
seznam se s príma „lidičkama“
a pošli jim smajlík
vykřič do světa že sakra nechceš umřít sám
že se bojíš
že na konci tunelu je tma
není to tak zlé
už se docela dobře pohybuji po hmatu
netrpím bolestí
hladem
válkou
nemocí
jen tak občas zvracím dovnitř
zalykám se a v televizi běží teleshoping
jistota nejistoty
vím jistě že vás to děsí
raději na to ani nemyslet
strčit hlavu do oprátky
promiňte do písku
a zavýt ze všech sil aby nikdo neslyšel
sepsat si svoje priority
barevně odlišit podle důležitost
zhotovit seznam lidí kterým nesmím zapomenout poslat přání
štěstí
zdraví
spokojenost do dalších let
snad mi na oplátku popřejí to samé
radujme se –Teď
Autor kocour Mour, 28.02.2008
Přečteno 289x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, prostě Zuzana, Lota, WAYWARD, Moonlight7, just me
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není víc, co říct...

05.03.2008 14:22:00 | Bíša

Dobré, dobré. zase - suché, věcné, a ten konec, třešnička na dortu.

01.03.2008 12:40:00 | prostě Zuzana

Doufám,že jsi je to tímto naučila,protože vnímat život je nádhera,někdy krutá.

28.02.2008 17:04:00 | WAYWARD

úžasný, opravdu...dokonale sedí :)

28.02.2008 15:30:00 | just me

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí