Nená(zá)vist...

Nená(zá)vist...

Anotace: ...

Nenávidíš motýla když létá
nenávidíš holku s copánky
připomínaj dávno prošlá léta
z úsvitu ti zbývaj červánky...

Nenávidíš strom co sladce pučí
nenávidíš šťastně mladý pár
vzpomínky ti na dně duše skučí
místo hřiště navštěvuješ bar...

Nenávistně objímáš svou whisky
starou jako samo staré stáří
marně sčítáš na konečné zisky
a za oknem zase hnusně září...

...MLÁDÍ...
Autor Ayla, 28.02.2008
Přečteno 309x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, La Suneteto, Blázen? =), jedam, Bíša, just me, prostějanek, estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jó mládí...:-)

co se mě týče - závist ano, nenávist ne...

jak zpívá Jiří Dědeček: "... mládí, mládí.. to se se mnou nepáře!"
:-)

06.03.2008 12:08:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí