Prý zná život

Prý zná život

Anotace: ...

Pod nátlakem
tichých dohod
pán vrásčitý
starší než svět
(leč je mu tak dvacet let)
sedává sám
na lavičce v parku

(prý zná život)

Dívá se
do prostoru
slepýma očima
a sleduje lidi
(že prý je vidí)
věří na osud
a čeká
až mu spadne
do klína

(ale já mu nevěřím)

A z touhy po čemsi
uzavírá se
do nekonečného kruhu...
Autor seed.misulka, 28.02.2008
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Ishtar, estrellita, Boleslava, just me
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná jednou uvidí. Snad pro něj nebude moc pozdě...

04.03.2008 17:46:00 | Ishtar

moc hezká..je na tom hodně pravdy...

28.02.2008 20:24:00 | Boleslava

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí