A je to tu!

A je to tu!

Anotace: O tom, že i když je někdy špatně, je potřeba jít dál ...

Sbírka: Vločky ve vlasech

Zatni zuby zatni pěsti,
řítíš se teď do neštěstí
a celý svět proti tobě stojí
tak sláva odvážným
a pryč s těmi co se bojí.

Když osud si s tebou pohrává,
to jak špatně karty rozdává,
vždyť je to falešný hráč,
ty však nezalekni se ho
a ukryj v sobě pláč.

Neštěstí to přešlo už,
ale v tobě zůstal ostrý nůž
a ty nevíš co máš dělat dál,
ty vůbec si se nezměnil,
toho by se nikdo nenadál.

Jdeš dál teď cestou svojí
a lidé se tě bojí,
vysoké cíle stále máš
a moc dobře víš,
že dosáhnout jich znáš.

V tom ti nikdo nezabrání,
tahle víra slabé chrání,
nikdo nyní nedokáže víc,
tak si jen tak pískej,
nebo zpívej z plných plic,

že na světě je nádherně a že tu žiješ rád,
a ve štěstí ti nezabrání sebevětší pád.
Proto dej všem co jsi dávno už chtěl dát,
buď stále veselý a nepřestaň se smát
a na nároží napiš křídou, že chceš jen ji milovat.
Autor Obyčejný básník, 03.07.2005
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí