Buď mým deja vu

Buď mým deja vu

Anotace: ..

Když se mi žít nedaří,
buď prosím mým deja vu
lepších dnů ..

Sama v citech ztracená,
možná hloupá – zmatená
ze svých snů ..

Neříkej, co dělat mám,
nechtěj mě takovou, jak jsi ty sám,
snad lepší být ..

Dřív než svět Ti zatleská,
Ty domu pán, já hosteska
nech mě jít ..

Bez otázek, beze lží,
zbavená všech otěží,
pravdy co nebolí ..

Všechny ty nevyřčené otázky,
dalších pár dnů bez lásky,
vše zahojí ..

Pro ty chvíle prchavý,
buď teď jen mým deja vu
lepších dnů ..

Snad už zítra, snad za pár let,
bude pro nás lepší svět
bez klamů ..
Autor lalej, 29.02.2008
Přečteno 291x
Tipy 18
Poslední tipující: hostmen, jedam, Mallerick, Bíša, blue, S..a, Šerák, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Danah, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm....parádně napsaná báseňka..

04.03.2008 00:00:00 | jedam

Máš krásné básně...

29.02.2008 23:21:00 | Bíša

Moc pěkná pociťovka.

29.02.2008 19:08:00 | Psavec

Krásně pocitový...

29.02.2008 17:43:00 | Lacosta1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí