Život

Život

Anotace: tak, jak jde za sebou...

Narodil se.
Rodiče ho chránili v náručí.
Zbytečně.
Když zlo je ukryté v něm.
Ne okolo.

Vyrůstal.
Dostávalo se mu rad, které nepotřeboval.
Neslyšel je.
Neposlouchal.
Protože ho rodiče po narození neochránili.
Před zlem.
Před sebou samým.

Puberta.
Čas nesmyslných rad.
Nejen od rodičů.
Od všech.
Jedním uchem tam a druhým ven.
Proč? Puberta.

Adolescence.
Člověk- dílo, které opovrhuje, když ho někdo nazve puberťákem.
Má přece vlastní rozum.
Egoismus?
Nikdy.

Vlastní život.
Takový, jaký jsme my.
Na co máme mysl.
Na co máme nervy.
A taky žaludek.

Rodina.
Proč je nemůžu ochránit?
Proč nevnímají?
Proč si neposlechnou rady?
Proč se stěhují...

Stáří
Je to zvláštní pozorovat všechny ty životní cykly...
Rádi držíme rodinu v náručí.
A život.
Ten taky.
Autor Ceraa, 29.02.2008
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Misadela, PUERO, Psavec, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobré +

29.02.2008 21:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí