Přátelská

Přátelská

Anotace: .....

Tvá láska je pro mě vzácným darem.
Však nemohu ho oplácet.
Zatím jsi pro mě kamarádem.
A snažím se tě neztrácet.

Prožíváš se mnou štěstí i trápení.
Jsi tu pro mě stále.
Vypadá to, že jsme si souzeni.
Však já miluji jiného krále.

Mrzí mě, že nemohu tvé přání vyplnit.
Přátelství ti zatím mohu dát.
Snad čas pomůže naše rány zacelit.
A ty budeš mě mít stále rád.
Autor little.angel, 29.02.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí