Zoufalství

Zoufalství

Anotace: .....

Stojím pod lampou.
Ve svetru choulím se.
Jsem holkou copatou.
A do tvých očí pohledět bojím se.

Mám strach, že se v nich nespatřím.
Strach, že řekneš mi - k jiné vracím se.
Strach, že k tobě a tvé lásce nepatřím.
Strach, že odejdeš a zbude prázdná ulice.

Lásko, jak říct - miluji tě,
aby sis byl jist?
Jak dokázat - chci tě
a společnou nit života příst?

Vím, mezi nás teď vstoupil někdo třetí.
Těžká zkouška mezi námi stojí.
Ale můžeme ji smést jako smetí.
Víš, některé dveře zavřené zůstat mají.

Nevím, co dělat.
A vím, že nic dělat nemohu.
Musím jen čekat.
Zda zhasneš či rozsvítíš mi oblohu.
Autor little.angel, 01.03.2008
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí