Anděl

Anděl

Anotace: ..........

Anděl

Tisíc ran, tisíc trýzní
přičinlivě splétá kostlivé hnáty
ve slavnostní uličku
jíž neproběhne nikdo živý
hnán řevem rohů z Jericha

I přes krev pohled těká
údiv, naděje, zklamání a strach
čekají další a další rány
svět se divoce chechtá
a poctivě počítá jednu za druhou

Kůže, maso, kosti, krev
zavlhlé praskání a tichý nářek
ohlédni se po útrpném
ohlédni se
abys zjistil, žes to ty sám

Skončí cesta
každá jednou najde konec
ve chvíli, která je poslední
poslední z váhy, kterou neseme
a dokážeme unést

Vystup na nejvyšší zub
který kamenné peklo cení
ohlédni se bez lítosti a strachu
jen první krok novou cestou
a na zádech perutě se ti rozepnou

Černé nebo bílé…?
Autor Lucifugus Incanus, 01.03.2008
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, Puck, Romana Šamanka Ladyloba, kocour Mour, Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda.. ze začátku jde krásnej strach a husí kůže :) napsal jsi to dokonale :)

22.05.2008 19:56:00 | Puck

Asi budou černobíle.

01.03.2008 11:22:00 | Psavec

Líbí +++

01.03.2008 01:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí