Let do neznáma

Let do neznáma

Anotace: Napsaná před chvílí

Pluje na nebi,
roztahujíc křídla,
létá nad zemí
bez vody a jídla.

Na nás dohlíží
i na naše svědomí.
Lásku vyhlíží,
kam letí-to nepoví.

Do neznáma míří,
chce se zbavit samoty,
naději kol šíří,
jak se zbaví němoty?

Slétá k zemi,
krásné lidi vidí.
Tak dlouho v Nebi,
teď srdcem se řídí.

Našlápne měkce,
zkoumavě hledí
Promluví lehce,
o křídlech neví,

Obklopí jej zář,
vše podivně svítí,
jeho šťastná tvář
je jako bílé kvítí.

S prvním slovem,
co ze sebe dal
-ta krása kolem,
on člověkem se stal.
Autor Lucyinka, 01.03.2008
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí