bolest v srdci

bolest v srdci

Anotace: hlas srdce se ozívá..

Je mi zvláště, bolest je příjemná,
krev srdce přetíká, jako vodopád
V oběti je má síla

Jsi ten co provází mě dál, v nejhorších chvílích kamarád,
tvé srdce je mi tak blízké,
tvá láska jako vodopád,
když červená krev stříká, krvácíš stejně jako já

Nebýt v tomto světě, odejít na chvíli pryč
ve snu se potkat , z modrých očích sílu a moudrost vzít,
však stará cigánka je opodál,
zvláštní pocit šílenství či zrada?
jen víra nám zůstává,
bolest v srdci je tak známá

miluji tě stále, však dál budu mlčet, jen básně budou mým srdcem znít..
Autor Meriel, 01.03.2008
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, jesterka, Muriel, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na mne trochu smutná báseň, ale je upřímná, od srdce, má svoju myšlenku, četla se mi s lehkostí.

03.03.2008 20:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí