Mokrý cukr

Mokrý cukr

Anotace: Je to taková blbůstka, ktetrou jsem vyhrábl doma při úklidu a napsal jí tak před rokem, ale myslim, že je lepší než ty předchozí.

Dnes vám řeknu, milé děti,
co je už od nepaměti
moje nejmilejší věc.
Je to mokrý cukr přec.

Miluju ten cukřík v kávě,
vím, že to nezní moc zdravě,
když však cukr padat slyším,
radost svou jen těžce tiším.

Nasypu ho do sklenice.
Radši hodně, radši více,
sypu ho do kapučína,
zkrátka sladím - je to hlína.

Když celý nápoj vypiju,
doma či na sympoziu,
v červenci či v březnu,
dloouhou lžíci vezmu.

Nikdy dole nemíchám,
raděj na dno pospíchám,
dám si cukr na lžíci
v kavárně či v pivnici.

Lžičku do úst svých si dám:
nejlepší je jíst to sám.
V ústech cukr rozmílám,
požitkem tím umírám.

Pak už stačí jenom žasnout
nad tou chutí přeúžasnou.
Ať už v srpnu nebo v lednu,
pane číšník, ještě jednu!
Autor Mateo007, 01.03.2008
Přečteno 544x
Tipy 3
Poslední tipující: Disordine, estrellita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hezký, lidi by si měli víc vážit malých radostí :)

15.02.2009 17:36:00 | Pohjolanka

Jjjjjjjjjj, dvakrát prosím :oP!

16.06.2008 20:45:00 | Disordine

...jen si pekne oslad zivot:o))

01.03.2008 13:42:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí