Pach žití

Pach žití

Anotace: ...

Třeba mi ďábel dovolí ještě padesát zim,
pak ale zemřu a v kosti se proměním

V rakvi ztrouchnivělé mít kupu hostí budu
Rej červů jimž maso mé snad přijde k duhu
a larev hrozny místo uší a v nohách jiné havěti

Slunce věčně zatemnělé již nebudu smět viděti,
vytí čoklů nezaslechnu,květin pach mne neosloví

Jenom hnití bezbolestné budu ztuhle trpěti,
a když kosti sněhobílé z toho všeho zůstanou,
postesknu si po své milé v světě navždy ztracenou
Autor Chránič Zubů, 04.07.2005
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ó

05.09.2007 11:18:00 | pšouk

Ač trochu špatná kombinace(TEN KONEC)ale jinak to nemusí být špatné téma.ZA 100

14.10.2005 14:42:00 | Proof

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí